Hvorfor Svein Ludvigsen intervjuet mitt kan velte Erna Solberg

Hva lærte vi egentlig av Ludvigsen saken …?

Jeg laget ett intervju med en ex-prostituert i April 2015 hvor hun beskriver noe som ipso facto er rans- og voldtektsforsøk fra Svein Ludvigsen sin side. Dette skjedde for nesten 20 år siden på Baltazar Budoar. Baltazar var et luksus bordell i Oslo, og at Baltazar eksisterte og at “Marion” jobbet der, er hevet over enhver tvil. Og situasjonen hun beskriver, impliserer at det var flere vitner til hendelsen, inklusivt 2 politibetjenter ved Oslo Politikammer. I etterkant vet vi alle at Ludvigsen ble arrestert, og nå risikerer 12 års fengsel for seksuelt misbruk av asylsøkende barn, som meldte seg til Tromsø Politikammer etter at undertegnede delte videoen.

Vis du tenker litt over saken, så er den faktisk dynamitt for Erna Solberg. For det første fordi da jeg lastet den opp til YouTube i 2015, så viste jeg videoen til Erna Solberg, og delte den på Facebook profilen hennes, sikkert dusinvis av ganger. I tillegg illustrerer videoen at Oslo Politiet visste allerede for 20 år siden at Ludvigsen var en pervers seksuell predator. Likevel nekter Norsk Presse å skrive om videoen min. Se skjermdump under som beviser at Norsk Presse, og i hvert fall NRK allerede vet om denne videoen.

Senere på kvelden ringte jeg Pål Hansen, og selv om Pål for såvidt var hyggelig mot meg, så var han åpenbart nervøs da han fortalte meg;

“Beklager, det blir ikke aktuelt å bruke videoen din. Jeg har snakket med redaktørene våre, og de ønsker ikke å bruke videoen din”

Hvis det viser seg at Erna Solberg har visst om Ludvigsen sine seksuelle perversjoner i nesten 20 år, vil det være umulig for henne å fortsette som Statsminister. En kvinne som skjuler en seksuell predator vil rett og slett ikke ha den nødvendige troverdighet blant det Norske folk til å kunne fortsette som Statsminister. Så hvorfor nekter NRK, TV2, Dagbladet osv å vise intervjuet mitt med “Marion”? Kan det være for å innynde seg hos Erna? Kan det være for at de senere ønsker å selv stille krav til Erna for å ha “hjulpet henne”? Kan det være fordi Norsk Presse får pressestøtte fra staten, og ergo ipso facto er kjøpt og betalt av staten?

Pressen har to roller i ett samfunn, beskytte de underprivilegerte og formidle sannheten, uansett hvor sannheten måtte bringe de. Norsk presse har feilet i begge de to rollene, og Pål Hansen, Outlook og GMail er mine vitner!

PS!
Alternativ presse har ikke noe problemer med å publisere videoen min da

Jeg anmelder derfor samtlige Norske sjefsredaktører i Norge for å ha aktivt forsøkt å skjule en seksuell predator og andre som har forsøkt å skjule han. Å skjule kriminelle er faktisk i seg selv en kriminell handling, og jeg kan bevise at Norsk presse har forsøkt å først skjule Ludvigsen, da jeg har sendt de denne videoen første gang for flere år siden, for deretter å forsøke å skjule Erna Solberg. Og Pål Hansen skal være mitt vitne!

Jeg stevner herved Pål Hansen som vitne i rettssaken “Folket mot NRK”. Tiltalen er forsøk på utpressing fra sjefredaktøren til NRK, og bruk av personlig informasjon til egen vinning. I kraft av sakens natur, tiltales også sjefredaktøren for NRK for landssvik. Tiltalen har flere års strafferamme. Under særdeles skjerpende omstendigheter legger retten vekt på “overmaksforholdet”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s